Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Орлова Н. Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_9 Розроблено математичні моделі якості швидкозамороженого напівфабрикату із культивованих печериць. Визначено й обгрунтовано оптимальні концентрації та види природних згущувачів, що уможливлює розв'язання проблеми стабілізації споживних властивостей напівфабрикату й одержання готового продукту високої якості. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Орлова Н. Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 64-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |