Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Скорченко Т. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами / Т. Скорченко, Л. Шпачук, Т. Осьмак // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 138-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_19 Визначено кількісну оцінку якості згущеного вареного молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини продукту на глюкозно-фруктозний сироп. Наведено результати досліджень згущеного вареного молока, виготовленого на основі глюкозно-фруктозних сиропів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Скорченко Т. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами / Т. Скорченко, Л. Шпачук, Т. Осьмак // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 138-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_19. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |