Наукова періодика України Товари і ринки


Скорченко Т. 
Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами / Т. Скорченко, Л. Шпачук, Т. Осьмак // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 138-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_19
Визначено кількісну оцінку якості згущеного вареного молока. Показано доцільність заміни вуглеводної частини продукту на глюкозно-фруктозний сироп. Наведено результати досліджень згущеного вареного молока, виготовленого на основі глюкозно-фруктозних сиропів.
  Повний текст PDF - 525.954 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скорченко Т.
  • Шпачук Л.
  • Осьмак Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скорченко Т. Якість згущеного вареного молока з глюкозно-фруктозними сиропами / Т. Скорченко, Л. Шпачук, Т. Осьмак // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 138-144. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського