Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Гайдай І. Фенольні сполуки продуктів переробки плодів дерену / І. Гайдай // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_15 Доведено, що сік із плодів дерну володіє антиоксидантними властивостями завдяки наявності в ньому вільних фенольних сполук. Встановлено, що термічна обробка дерну з водою за співвідношення 1:1 протягом 48 год сприяє переходу антоціанів до екстракту й у порівнянні зі свіжовіджатим соком підвищує їх концентрацію в 25 разів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гайдай І. Фенольні сполуки продуктів переробки плодів дерену / І. Гайдай // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |