Наукова періодика України Товари і ринки


Гайдай І. 
Фенольні сполуки продуктів переробки плодів дерену / І. Гайдай // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_15
Доведено, що сік із плодів дерну володіє антиоксидантними властивостями завдяки наявності в ньому вільних фенольних сполук. Встановлено, що термічна обробка дерну з водою за співвідношення 1:1 протягом 48 год сприяє переходу антоціанів до екстракту й у порівнянні зі свіжовіджатим соком підвищує їх концентрацію в 25 разів.
  Повний текст PDF - 1.354 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гайдай І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гайдай І. Фенольні сполуки продуктів переробки плодів дерену / І. Гайдай // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 110-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гайдай Ірина Юріївна (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського