![]() | Наукова періодика України | ![]() | Товари і ринки |
Корзун В. Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_12 Розглянуто низку проблем, пов'язаних із дефіцитом йоду та інших мікроелементів у харчуванні людей. Розроблено технологію нового солодкого соусу шоколадно-горіхового "Мулатка" з використанням вітапектину та фукусу, який характеризується високим вмістом йоду, селену й інших мінеральних речовин. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Корзун В. Солодкі соуси для профілактики йоддефіцитних захворювань / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2012. - № 1. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_1_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![]() |
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |