Наукова періодика України Товари і ринки


Пічкур Т. 
Стан українського ринку м’яса і м’ясопродуктів / Т. Пічкур, Г. Бандуренко, Д. Засєкін // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_7
  Повний текст PDF - 1.219 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пічкур Т.
  • Бандуренко Г.
  • Засєкін Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пічкур Т. Стан українського ринку м’яса і м’ясопродуктів / Т. Пічкур, Г. Бандуренко, Д. Засєкін // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського