Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Рудавська Г. Споживні властивості сметанно-рослинних соусів / Г. Рудавська, О. Жукевич // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 126-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рудавська Г. Споживні властивості сметанно-рослинних соусів / Г. Рудавська, О. Жукевич // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 126-134. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |