Наукова періодика України Товари і ринки


Кравченко М. 
Технологія кулінарних виробів із прісного тіста підвищеної харчової цінності / М. Кравченко, М. Криворучко, А. Антоненко // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_17
  Повний текст PDF - 340.392 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравченко М.
  • Криворучко М.
  • Антоненко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравченко М. Технологія кулінарних виробів із прісного тіста підвищеної харчової цінності / М. Кравченко, М. Криворучко, А. Антоненко // Товари і ринки. - 2011. - № 1. - С. 115-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Мілена В'ячеславівна (державне управління)
  • Кравченко Марина Сергіївна (економічні науки)
  • Кравченко Маргарита Анатоліївна (економічні науки)
  • Кравченко Микола Васильович (економічні науки)
  • Кравченко Марина Олегівна (економічні науки)
  • Кравченко Микола Володимирович (1987–) (економічні науки)
  • Криворучко Михайло Юрійович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського