Наукова періодика України Товари і ринки


Жук В. 
Вплив вологотермічної обробки на біологічну цінність зернової квасолі / В. Жук, Л. Баля // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 116-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_17
  Повний текст PDF - 601.444 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жук В.
  • Баля Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жук В. Вплив вологотермічної обробки на біологічну цінність зернової квасолі / В. Жук, Л. Баля // Товари і ринки. - 2010. - № 1. - С. 116-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2010_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Жук Вячеслав Іванович (державне управління)
  • Жук Валерій Миколайович (економічні науки)
  • Жук Вікторія Петрівна (державне управління)
  • Жук Володимир Володимирович (економічні науки)
  • Жук Василь Михайлович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського