Наукова періодика України Товари і ринки


Дмитрик І. 
Особливості використання харчових текстур у молекулярній технології / І. Дмитрик // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_9
  Повний текст PDF - 469.435 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дмитрик І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дмитрик І. Особливості використання харчових текстур у молекулярній технології / І. Дмитрик // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського