Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Дмитрик І. Особливості використання харчових текстур у молекулярній технології / І. Дмитрик // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дмитрик І. Особливості використання харчових текстур у молекулярній технології / І. Дмитрик // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |