Наукова періодика України Товари і ринки


Пивоваров Є. 
Кінетика процесу структурування харчових модельних систем на основі іонотропного полісахариду натрію альгінату / Є. Пивоваров // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 48-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_8
  Повний текст PDF - 517.39 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пивоваров Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пивоваров Є. Кінетика процесу структурування харчових модельних систем на основі іонотропного полісахариду натрію альгінату / Є. Пивоваров // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 48-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського