Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Калашник О. Обґрунтований вибір номенклатури показників споживчих властивостей – основа оцінювання конкурентоспроможності хутряних напівфабрикатів / О. Калашник // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 152-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Калашник О. Обґрунтований вибір номенклатури показників споживчих властивостей – основа оцінювання конкурентоспроможності хутряних напівфабрикатів / О. Калашник // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 152-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_24. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |