Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Мусійчук О. Нові види функціональних бутербродних паст на основі продуктів переробки молочної сироватки / О. Мусійчук // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 70-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мусійчук О. Нові види функціональних бутербродних паст на основі продуктів переробки молочної сироватки / О. Мусійчук // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 70-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |