Наукова періодика України Товари і ринки


Мусійчук О. 
Нові види функціональних бутербродних паст на основі продуктів переробки молочної сироватки / О. Мусійчук // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 70-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_11
  Повний текст PDF - 1.642 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мусійчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мусійчук О. Нові види функціональних бутербродних паст на основі продуктів переробки молочної сироватки / О. Мусійчук // Товари і ринки. - 2009. - № 2. - С. 70-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_2_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського