Наукова періодика України | Товари і ринки | ||
Корзун В. Нові десертні страви у профілактиці мікроелементозів / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 51-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Корзун В. Нові десертні страви у профілактиці мікроелементозів / В. Корзун, І. Антонюк // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 51-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |