Наукова періодика України Товари і ринки


Потапов В. 
Вплив параметрів бланшування на колірні характеристики томатів / В. Потапов, Т. Летута, С. Дубініна // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 69-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_12
  Повний текст PDF - 510.072 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Потапов В.
  • Летута Т.
  • Дубініна С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Потапов В. Вплив параметрів бланшування на колірні характеристики томатів / В. Потапов, Т. Летута, С. Дубініна // Товари і ринки. - 2009. - № 1. - С. 69-77. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2009_1_12.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського