Наукова періодика України Товари і ринки


Заморська І. 
Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишні / І. Заморська // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 81-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_14
  Повний текст PDF - 933.677 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заморська І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заморська І. Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишні / І. Заморська // Товари і ринки. - 2008. - № 2. - С. 81-85. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2008_2_14.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського