Наукова періодика України | Таврійський науковий вісник | ||
Кисельов Д. О. Влив ферментації яблуневої мезги на вміст пропектину у вичавках при виробництві яблуневого соку / Д. О. Кисельов, Н. Р. Демчишак // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 97. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2017_97_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кисельов Д. О. Влив ферментації яблуневої мезги на вміст пропектину у вичавках при виробництві яблуневого соку / Д. О. Кисельов, Н. Р. Демчишак // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 97. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2017_97_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |