Наукова періодика України Таврійський науковий вісник


Кисельов Д. О. 
Влив ферментації яблуневої мезги на вміст пропектину у вичавках при виробництві яблуневого соку / Д. О. Кисельов, Н. Р. Демчишак // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 97. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2017_97_12
  Повний текст PDF - 621.233 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кисельов Д.
  • Демчишак Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кисельов Д. О. Влив ферментації яблуневої мезги на вміст пропектину у вичавках при виробництві яблуневого соку / Д. О. Кисельов, Н. Р. Демчишак // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 97. - С. 60-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2017_97_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кисельов Дмитро Олександрович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського