Наукова періодика України | Технічні науки та технології | ||
Нестеренко Н. Вплив бланшування на якість заморожених культивованих печериць / Н. Нестеренко, А. Іванюта, К. Мостика // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 228-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_26 Заморожування культивованих печериць без попередньої теплової обробки не забезпечує високої якості готового продукту та після дефростації значно поступається свіжій сировині. Це підтверджує необхідність пошуку ефективних способів попередньої обробки грибної сировини перед заморожуванням з метою стабілізації її споживних властивостей. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нестеренко Н. Вплив бланшування на якість заморожених культивованих печериць / Н. Нестеренко, А. Іванюта, К. Мостика // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 228-235. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_26.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |