Наукова періодика України | Технічні науки та технології | ||
Золотухіна І. Оптимізація процесу диспергування компонентів напівфабрикатів білково-вуглеводних із пюре моркви / І. Золотухіна // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_25 Розширення асортименту продуктів харчування, підвищення їх біологічної цінності, а також створення продуктів нового покоління, які б відповідали вимогам здорового харчування, є актуальною проблемою. Одним із напрямків реалізації цієї проблеми є розробка технологій виробництва молочно-білкових напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотин із додаванням овочевої складової. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Золотухіна І. Оптимізація процесу диспергування компонентів напівфабрикатів білково-вуглеводних із пюре моркви / І. Золотухіна // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |