Наукова періодика України Технічні науки та технології


Золотухіна І. 
Оптимізація процесу диспергування компонентів напівфабрикатів білково-вуглеводних із пюре моркви / І. Золотухіна // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_25
Розширення асортименту продуктів харчування, підвищення їх біологічної цінності, а також створення продуктів нового покоління, які б відповідали вимогам здорового харчування, є актуальною проблемою. Одним із напрямків реалізації цієї проблеми є розробка технологій виробництва молочно-білкових напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотин із додаванням овочевої складової.
  Повний текст PDF - 311.872 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Золотухіна І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Золотухіна І. Оптимізація процесу диспергування компонентів напівфабрикатів білково-вуглеводних із пюре моркви / І. Золотухіна // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 222-227. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Золотухіна Інна Василівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського