Заморська І.
Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової / І. Заморська // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 216-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_24
Суниця садова - популярна ягідна культура, плоди якої високо цінуються як сировина для заморожування, виробництва консервів та споживаються у свіжому вигляді охолодженими. Важливим завданням є дослідження технологічних властивостей ягід суниці, що істотно впливають на зміни маси ягід та їх товарну оцінку під час зберігання, зумовлюють консистенцію консервів.
Цитованість авторів публікації:Заморська І.
Бібліографічний опис для цитування:
Заморська І. Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової / І. Заморська // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 216-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_24.
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)Заморська Ірина Леонідівна (технічні науки)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити
"Анкету науковця"
|