Заморська І. 
Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової / І. Заморська // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 216-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_24
Суниця садова - популярна ягідна культура, плоди якої високо цінуються як сировина для заморожування, виробництва консервів та споживаються у свіжому вигляді охолодженими. Важливим завданням є дослідження технологічних властивостей ягід суниці, що істотно впливають на зміни маси ягід та їх товарну оцінку під час зберігання, зумовлюють консистенцію консервів.
  Повний текст PDF - 294.294 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Заморська І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Заморська І. Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової / І. Заморська // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 216-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Заморська Ірина Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського