Наукова періодика України | Технічні науки та технології | ||
Гринченко Н. Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів із сиру кисломолочного / Н. Гринченко, П. Пивоваров, О. Гринченко, Д. Тютюкова, Р. Плотнікова // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 204-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_23 Без упровадження інновацій виробники прирікають себе на поступову втрату конкурентних переваг. За цих умов усе більшого значення набуває розробка та впровадження інноваційних технологій, реалізація яких дозволяє підвищити ефективність функціонування харчових виробництв. За умов розвитку сучасних форматів закладів ресторанного господарства використання напівфабрикатів різного ступеня готовності для виробництва кулінарної та кондитерської продукції є доцільним та економічно вигідним. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гринченко Н. Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів із сиру кисломолочного / Н. Гринченко, П. Пивоваров, О. Гринченко, Д. Тютюкова, Р. Плотнікова // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 204-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |