Наукова періодика України Технічні науки та технології


Ковальова В. 
Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах / В. Ковальова // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 206-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_1_24
Розробка борошняної суміші для поліпшення хлібопекарських властивостей борошна з використанням ферментних препаратів - перспективний інноваційний напрям розвитку борошномельної промисловості. Використання ферментних препаратів на борошномельних заводах України надасть змогу максимально використати потенціал сировини, стабілізувати якість борошна й задовольнити потреби хлібопекарської та кондитерської промисловості. Мета роботи - поліпшення хлібопекарської якості пшеничного борошна шляхом внесення ферментних препаратів. Наведено дослідження з коригування якості українського борошна вищого сорту з низькими хлібопекарськими властивостями.
  Повний текст PDF - 748.897 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ковальова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ковальова В. Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах / В. Ковальова // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 206-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_1_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ковальова Василина Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського