Наукова періодика України | Технічні науки та технології | ||
Ковальова В. Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах / В. Ковальова // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 206-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_1_24 Розробка борошняної суміші для поліпшення хлібопекарських властивостей борошна з використанням ферментних препаратів - перспективний інноваційний напрям розвитку борошномельної промисловості. Використання ферментних препаратів на борошномельних заводах України надасть змогу максимально використати потенціал сировини, стабілізувати якість борошна й задовольнити потреби хлібопекарської та кондитерської промисловості. Мета роботи - поліпшення хлібопекарської якості пшеничного борошна шляхом внесення ферментних препаратів. Наведено дослідження з коригування якості українського борошна вищого сорту з низькими хлібопекарськими властивостями. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ковальова В. Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах / В. Ковальова // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 206-213. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_1_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |