Наукова періодика України | Технічні науки та технології | ||
Заморська І. Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного / І. Заморська // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 188-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_1_22 Підвищення культури харчування населення зумовлює зростання попиту на харчові продукти оздоровчого призначення, що здатні забезпечувати значну частку добової потреби організму людини в основних харчових нутрієнтах. В останні роки на ринку спостерігається зростання частки заморожених напівфабрикатів. Існують розробки пюреподібних десертів з геропротекторними властивостями, заморожених фруктово-ягідних десертів функціонального призначення та інші варіанти пюреподібних сумішей з різних видів плодів та ягід. Проте не всі плоди та ягоди одночасно достигають, мають гармонійний смак з оптимальним співвідношенням цукрів і кислот, значний вміст вітамінів, однорідну консистенцію після переробки на пюре. Мета роботи - створення пюреподібних сумішей з плодів та ягід різного строку достигання на основі пюре суничного, що мають високу вітамінну цінність і стабільну не розшаровану консистенцію після розморожування. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Заморська І. Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного / І. Заморська // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 188-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_1_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |