Наукова періодика України Технічні науки та технології


Буяльська Н. 
Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення / Н. Буяльська, О. Музиченко // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 168-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_1_20
Збагачення хліба кальцієм з одночасним збереженням традиційних фізико-хімічних характеристик і покращанням органолептичних властивостей кінцевого продукту є актуальною проблемою, яка очікує розв'язання. Більшість продуктів на ринку України, які збагачені кальцієм, - це молочні продукти та продукти дитячого харчування. Асортимент продукції, збагаченій кальцієм, для дорослого населення обмежений. Хліб, як масовий продукт споживання, що доступний всім верствам населення, потребує збагачення кальцієм. Мета роботи - дослідження впливу кальцієвмісних добавок на органолептичні та фізико-механічні показники якості хлібобулочних виробів з пшеничної муки для підвищення харчової цінності хліба та створення виробів функціонального призначення.
  Повний текст PDF - 320.475 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Буяльська Н.
  • Музиченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Буяльська Н. Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення / Н. Буяльська, О. Музиченко // Технічні науки та технології. - 2018. - № 1. - С. 168-177. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_1_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Буяльська Наталія Павлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського