Наукова періодика України | Технічні науки та технології | ||
Челябієва В. Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів / В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк // Технічні науки та технології. - 2016. - № 4. - С. 211-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_4_30 Розглянуто можливість використання порошків із шкірок червоних сортів винограду та шкірок баклажана як антиоксидантів у технології цукрового печива. Досліджено вплив порошків на вологість печива, пероксидне число ліпідної фракції під час зберігання, на стабільність <$E beta>-каротину, який застосовували для поліпшення споживчих властивостей цукрового печива. Встановлено, що спиртовий екстракт шкірки червоних сортів винограду - ефективний антиоксидант ліпідної фракції цукрового печива, а порошок шкірки баклажана - стабілізатор <$E beta>-каротину. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Челябієва В. Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів / В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк // Технічні науки та технології. - 2016. - № 4. - С. 211-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_4_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |