Наукова періодика України Технічні науки та технології


Челябієва В. 
Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів / В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк // Технічні науки та технології. - 2016. - № 4. - С. 211-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_4_30
Розглянуто можливість використання порошків із шкірок червоних сортів винограду та шкірок баклажана як антиоксидантів у технології цукрового печива. Досліджено вплив порошків на вологість печива, пероксидне число ліпідної фракції під час зберігання, на стабільність <$E beta>-каротину, який застосовували для поліпшення споживчих властивостей цукрового печива. Встановлено, що спиртовий екстракт шкірки червоних сортів винограду - ефективний антиоксидант ліпідної фракції цукрового печива, а порошок шкірки баклажана - стабілізатор <$E beta>-каротину.
  Повний текст PDF - 538.717 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Челябієва В.
  • Костюченко А.
  • Семенюк О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Челябієва В. Використання природних антиоксидантів у виробництві борошняних кондитерських виробів / В. Челябієва, А. Костюченко, О. Семенюк // Технічні науки та технології. - 2016. - № 4. - С. 211-217. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_4_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Челябієва Вікторія Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського