Наукова періодика України | Технічні науки та технології | ||
Челябиева В. О безопасности использовании фруктово-ягодного сырья в пищевой промышленности / В. Челябиева, М. Гаврик, А. Литвиненко // Технічні науки та технології. - 2016. - № 3. - С. 224-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_3_30 Наведено дані про характер нагромадження ессенціальних і токсичних макро- і мікроелементів у яблуках, бананах, смородині. Проаналізовано використання порошків, жому, пюре з фруктів і ягід у технології продуктів харчування. Показано, що використання фруктово-ягідної сировини як джерела необхідних харчових компонентів - пектину, макро- і мікроелементів, поліфенолів, вітамінів - перспективний напрямок у розробленні продуктів харчування, однак має супроводжуватись жорстким контролем безпеки сировини. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Челябиева В. О безопасности использовании фруктово-ягодного сырья в пищевой промышленности / В. Челябиева, М. Гаврик, А. Литвиненко // Технічні науки та технології. - 2016. - № 3. - С. 224-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_3_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |