Наукова періодика України Технічні науки та технології


Челябиева В. 
О безопасности использовании фруктово-ягодного сырья в пищевой промышленности / В. Челябиева, М. Гаврик, А. Литвиненко // Технічні науки та технології. - 2016. - № 3. - С. 224-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_3_30
Наведено дані про характер нагромадження ессенціальних і токсичних макро- і мікроелементів у яблуках, бананах, смородині. Проаналізовано використання порошків, жому, пюре з фруктів і ягід у технології продуктів харчування. Показано, що використання фруктово-ягідної сировини як джерела необхідних харчових компонентів - пектину, макро- і мікроелементів, поліфенолів, вітамінів - перспективний напрямок у розробленні продуктів харчування, однак має супроводжуватись жорстким контролем безпеки сировини.
  Повний текст PDF - 400.332 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Челябиева В.
  • Гаврик М.
  • Литвиненко А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Челябиева В. О безопасности использовании фруктово-ягодного сырья в пищевой промышленности / В. Челябиева, М. Гаврик, А. Литвиненко // Технічні науки та технології. - 2016. - № 3. - С. 224-230. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_3_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Литвиненко Олександр Євгенійович (1950–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського