Наукова періодика України | Технічні науки та технології | ||
Савченко О. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві / О. Савченко, О. Сиза, М. Коваленко, О. Купчик // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 234-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_1_37 Досліджено підвищення біологічної та харчової цінності пшеничного хліба за допомогою введення оздоровчої добавки на основі зелених паростків пшениці. Фітодобавка збагачує вироби вітамінами, макро- і мікроелементами, не викликає зниження споживних та технологічних властивостей хліба. Використання харчової добавки підвищує ферментативну активність дріжджів, що скорочує тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Савченко О. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві / О. Савченко, О. Сиза, М. Коваленко, О. Купчик // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 234-239. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_1_37.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |