Наукова періодика України | Технічні науки та технології | ||
Золотухіна І. Визначення оптимального співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів / І. Золотухіна // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 217-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_1_34 Зауважено, що розширення асортименту продуктів харчування, підвищення їх біологічної цінності, а також створення продуктів нового покоління, які б відповідали вимогам здорового харчування, є актуальною проблемою. Одним з напрямків реалізації цієї проблеми є розроблення технологій виробництва молочно-білкових напівфабрикатів на основі копреципітату зі сколотин з додаванням овочевих пюре. Розглянуто питання оптимізації співвідношення рецептурних компонентів напівфабрикатів білково-вуглеводних відповідно до харчової цінності, органолептичних показників і структурно-механічних властивостей за допомогою способу розв'язання компромісних задач багатопараметричної оптимізації методом сполучених градієнтів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Золотухіна І. Визначення оптимального співвідношення компонентів білково-вуглеводних напівфабрикатів / І. Золотухіна // Технічні науки та технології. - 2016. - № 1. - С. 217-221. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2016_1_34.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |