Наукова періодика України ScienceRise


Дрозіч І. А. 
Організація виробничого навчання майбутніх кухарів у професійних торгово-кулінарних училищах України (60-80-ті роки ХХ століття) / І. А. Дрозіч // ScienceRise. Pedagogical Education. - 2017. - № 8. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texcped_2017_8_4
  Повний текст PDF - 243.989 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дрозіч І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дрозіч І. А. Організація виробничого навчання майбутніх кухарів у професійних торгово-кулінарних училищах України (60-80-ті роки ХХ століття) / І. А. Дрозіч // ScienceRise. Pedagogical Education. - 2017. - № 8. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texcped_2017_8_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дрозіч Ірина Анатоліївна (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського