Наукова періодика України ScienceRise


Павлюк Р. Ю. 
Відкриття прихованих резервів плодоовочевої сировини під час виготовлення оздоровчих харчових продуктів для кулінарів світу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, В. А. Павлюк, Л. М. Біленко, Т. А. Стуконоженко, С. М. Лосєва // ScienceRise. - 2019. - № 5. - С. 57-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2019_5_13
  Повний текст PDF - 692.467 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Погарська В.
  • Радченко Л.
  • Павлюк В.
  • Біленко Л.
  • Стуконоженко Т.
  • Лосєва С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Відкриття прихованих резервів плодоовочевої сировини під час виготовлення оздоровчих харчових продуктів для кулінарів світу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, В. А. Павлюк, Л. М. Біленко, Т. А. Стуконоженко, С. М. Лосєва // ScienceRise. - 2019. - № 5. - С. 57-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2019_5_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Радченко Лідія Олексіївна (фізичне виховання та спорт)
  • Радченко Людмила Олексіївна (історичні науки)
  • Павлюк Віта Анатоліївна (філологічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського