Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Павлюк Р. Ю. Відкриття прихованих резервів плодоовочевої сировини під час виготовлення оздоровчих харчових продуктів для кулінарів світу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, В. А. Павлюк, Л. М. Біленко, Т. А. Стуконоженко, С. М. Лосєва // ScienceRise. - 2019. - № 5. - С. 57-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2019_5_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Відкриття прихованих резервів плодоовочевої сировини під час виготовлення оздоровчих харчових продуктів для кулінарів світу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, В. А. Павлюк, Л. М. Біленко, Т. А. Стуконоженко, С. М. Лосєва // ScienceRise. - 2019. - № 5. - С. 57-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2019_5_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |