Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Нечепуренко К. Б. Технологія виробів м’ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату / К. Б. Нечепуренко, А. О. Горбенко, О. О. Золотухіна, Ж. Н. Бремеч, А. Грувер, Я. В. Царенко, А. О. Корницька // ScienceRise. - 2019. - № 5. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2019_5_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нечепуренко К. Б. Технологія виробів м’ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату / К. Б. Нечепуренко, А. О. Горбенко, О. О. Золотухіна, Ж. Н. Бремеч, А. Грувер, Я. В. Царенко, А. О. Корницька // ScienceRise. - 2019. - № 5. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2019_5_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |