Наукова періодика України ScienceRise


Нечепуренко К. Б. 
Технологія виробів м’ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату / К. Б. Нечепуренко, А. О. Горбенко, О. О. Золотухіна, Ж. Н. Бремеч, А. Грувер, Я. В. Царенко, А. О. Корницька // ScienceRise. - 2019. - № 5. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2019_5_11
  Повний текст PDF - 415.697 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нечепуренко К.
  • Горбенко А.
  • Золотухіна О.
  • Бремеч Ж.
  • Грувер А.
  • Царенко Я.
  • Корницька А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нечепуренко К. Б. Технологія виробів м’ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінату / К. Б. Нечепуренко, А. О. Горбенко, О. О. Золотухіна, Ж. Н. Бремеч, А. Грувер, Я. В. Царенко, А. О. Корницька // ScienceRise. - 2019. - № 5. - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2019_5_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Нечепуренко Кристина Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського