Наукова періодика України ScienceRise


Коралевські Я. 
Екологічно-безпечні технології в приготуванні страв для дієтичного харчування дітей / Я. Коралевські, С. Карапанджа, С. Л. Шаповал, А. Е. Радченко, І. Легат // ScienceRise. - 2019. - № 5. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2019_5_10
  Повний текст PDF - 375.63 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коралевські Я.
  • Карапанджа С.
  • Шаповал С.
  • Радченко А.
  • Легат І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коралевські Я. Екологічно-безпечні технології в приготуванні страв для дієтичного харчування дітей / Я. Коралевські, С. Карапанджа, С. Л. Шаповал, А. Е. Радченко, І. Легат // ScienceRise. - 2019. - № 5. - С. 40-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2019_5_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шаповал Світлана Леонідівна (технічні науки)
  • Шаповал Станіслав Леонідович (економічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського