Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Васильченко Т. О. Розробка комплексного хлібопекарського поліпшувача "свіжість КСБ +" для подовження свіжості булочних виробів / Т. О. Васильченко, О. А. Білик, Ю. В. Бондаренко, А. М. Грищенко // ScienceRise. - 2018. - № 7. - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2018_7_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Васильченко Т. О. Розробка комплексного хлібопекарського поліпшувача "свіжість КСБ +" для подовження свіжості булочних виробів / Т. О. Васильченко, О. А. Білик, Ю. В. Бондаренко, А. М. Грищенко // ScienceRise. - 2018. - № 7. - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2018_7_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |