Наукова періодика України ScienceRise


Погарська В. В. 
Інноваційні технології натуральних продуктів для здорового харчування – соусів-дресингів з використанням кріодобавок із пряних овочів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Л. О. Радченко, К. В. Дудник, А. Е. Радченко, Л. М. Біленко, Т. В. Котюк // ScienceRise. - 2018. - № 5. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2018_5_13
  Повний текст PDF - 260.71 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погарська В.
  • Павлюк Р.
  • Радченко Л.
  • Дудник К.
  • Радченко А.
  • Біленко Л.
  • Котюк Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погарська В. В. Інноваційні технології натуральних продуктів для здорового харчування – соусів-дресингів з використанням кріодобавок із пряних овочів / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Л. О. Радченко, К. В. Дудник, А. Е. Радченко, Л. М. Біленко, Т. В. Котюк // ScienceRise. - 2018. - № 5. - С. 48-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2018_5_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Радченко Лідія Олексіївна (фізичне виховання та спорт)
  • Радченко Людмила Олексіївна (історичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського