Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Павлюк Р. Ю. Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, К. В. Дудник, Т. В. Котюк, А. Е. Радченко, Л. М. Біленко // ScienceRise. - 2018. - № 5. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2018_5_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, К. В. Дудник, Т. В. Котюк, А. Е. Радченко, Л. М. Біленко // ScienceRise. - 2018. - № 5. - С. 41-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2018_5_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |