Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Бакіров М. П. Розробка соусів із використанням йодовмісної добавки / М. П. Бакіров, В. В. Полупан, О. О. Золотухіна, Т. В. Афанасьєва, Г. О. Горбенко // ScienceRise. - 2018. - № 5. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2018_5_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бакіров М. П. Розробка соусів із використанням йодовмісної добавки / М. П. Бакіров, В. В. Полупан, О. О. Золотухіна, Т. В. Афанасьєва, Г. О. Горбенко // ScienceRise. - 2018. - № 5. - С. 31-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2018_5_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |