Наукова періодика України ScienceRise


Каплун Е. А. 
Белковый состав различных продуктов питания / Е. А. Каплун, А. В. Шестопалова, Е. А. Золотухина, Т. В. Афанасьева // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 6-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_3
  Повний текст PDF - 370.192 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Каплун Е.
  • Шестопалова А.
  • Золотухина Е.
  • Афанасьева Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Каплун Е. А. Белковый состав различных продуктов питания / Е. А. Каплун, А. В. Шестопалова, Е. А. Золотухина, Т. В. Афанасьева // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 6-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського