Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Каплун Е. А. Белковый состав различных продуктов питания / Е. А. Каплун, А. В. Шестопалова, Е. А. Золотухина, Т. В. Афанасьева // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 6-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Каплун Е. А. Белковый состав различных продуктов питания / Е. А. Каплун, А. В. Шестопалова, Е. А. Золотухина, Т. В. Афанасьева // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 6-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |