Наукова періодика України ScienceRise


Нечепуренко К. Б. 
Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій / К. Б. Нечепуренко, Б. О. Старостенко, О. С. Аштаєв, П. П. Пивоваров, Н. В. Дуденко // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_13
  Повний текст PDF - 389.072 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нечепуренко К.
  • Старостенко Б.
  • Аштаєв О.
  • Пивоваров П.
  • Дуденко Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нечепуренко К. Б. Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій / К. Б. Нечепуренко, Б. О. Старостенко, О. С. Аштаєв, П. П. Пивоваров, Н. В. Дуденко // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Нечепуренко Кристина Борисівна (технічні науки)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського