Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Нечепуренко К. Б. Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій / К. Б. Нечепуренко, Б. О. Старостенко, О. С. Аштаєв, П. П. Пивоваров, Н. В. Дуденко // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Нечепуренко К. Б. Дослідження харчової та біологічної цінності біфштексів посічених з використанням термостабільних пружних емульсій / К. Б. Нечепуренко, Б. О. Старостенко, О. С. Аштаєв, П. П. Пивоваров, Н. В. Дуденко // ScienceRise. - 2017. - № 5. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2017_5_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |