Наукова періодика України ScienceRise


Незвещук-Когут Т. С. 
Технологія страв з кисломолочного сиру та крупів, збагачених органічним йодом / Т. С. Незвещук-Когут, Л. Т. Струтинська // ScienceRise. - 2016. - № 11. - С. 44-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2016_11_10
  Повний текст PDF - 491.454 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Незвещук-Когут Т.
  • Струтинська Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Незвещук-Когут Т. С. Технологія страв з кисломолочного сиру та крупів, збагачених органічним йодом / Т. С. Незвещук-Когут, Л. Т. Струтинська // ScienceRise. - 2016. - № 11. - С. 44-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2016_11_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Незвещук-Когут Тетяна Семенівна (економічні науки)
  • Струтинська Любов Тимофіївна (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського