Наукова періодика України ScienceRise


Иукуридзе Э. Ж. 
Технологические особенности переработки винограда сорта мерло с целью получения вин контролируемых наименований по происхождению в условиях терруара шабо / Э. Ж. Иукуридзе, Т. С. Лозовская // ScienceRise. - 2015. - № 9(2). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_9%282%29__5
  Повний текст PDF - 412.793 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Иукуридзе Э.
  • Лозовская Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Иукуридзе Э. Ж. Технологические особенности переработки винограда сорта мерло с целью получения вин контролируемых наименований по происхождению в условиях терруара шабо / Э. Ж. Иукуридзе, Т. С. Лозовская // ScienceRise. - 2015. - № 9(2). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_9(2)__5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського