Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Иукуридзе Э. Ж. Технологические особенности переработки винограда сорта мерло с целью получения вин контролируемых наименований по происхождению в условиях терруара шабо / Э. Ж. Иукуридзе, Т. С. Лозовская // ScienceRise. - 2015. - № 9(2). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_9%282%29__5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Иукуридзе Э. Ж. Технологические особенности переработки винограда сорта мерло с целью получения вин контролируемых наименований по происхождению в условиях терруара шабо / Э. Ж. Иукуридзе, Т. С. Лозовская // ScienceRise. - 2015. - № 9(2). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_9(2)__5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |