Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Фролова Н. Е. Сировинний фактор у випуску якісних і безпечних ароматизованих харчових продуктів / Н. Е. Фролова, Н. П. Івчук // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 70-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7%282%29__15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Фролова Н. Е. Сировинний фактор у випуску якісних і безпечних ароматизованих харчових продуктів / Н. Е. Фролова, Н. П. Івчук // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 70-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7(2)__15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |