Наукова періодика України ScienceRise


Фролова Н. Е. 
Сировинний фактор у випуску якісних і безпечних ароматизованих харчових продуктів / Н. Е. Фролова, Н. П. Івчук // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 70-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7%282%29__15
  Повний текст PDF - 669.266 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Фролова Н.
  • Івчук Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Фролова Н. Е. Сировинний фактор у випуску якісних і безпечних ароматизованих харчових продуктів / Н. Е. Фролова, Н. П. Івчук // ScienceRise. - 2015. - № 7(2). - С. 70-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_7(2)__15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Фролова Наталія Епінетівна (технічні науки)
  • Івчук Надія Павлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського