Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Маркович І. І. Дослідження динаміки змін свіжості та властивостей нових видів напівкопчених ковбас при зберіганні / І. І. Маркович // ScienceRise. - 2015. - № 3(2). - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_3%282%29__11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маркович І. І. Дослідження динаміки змін свіжості та властивостей нових видів напівкопчених ковбас при зберіганні / І. І. Маркович // ScienceRise. - 2015. - № 3(2). - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_3(2)__11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |