Наукова періодика України ScienceRise


Маркович І. І. 
Дослідження динаміки змін свіжості та властивостей нових видів напівкопчених ковбас при зберіганні / І. І. Маркович // ScienceRise. - 2015. - № 3(2). - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_3%282%29__11
  Повний текст PDF - 554.352 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Маркович І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Маркович І. І. Дослідження динаміки змін свіжості та властивостей нових видів напівкопчених ковбас при зберіганні / І. І. Маркович // ScienceRise. - 2015. - № 3(2). - С. 54-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_3(2)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімонова Ірина Іллівна (1987–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського