Наукова періодика України ScienceRise


Романовська О. Л. 
Вплив борошна "здоров’я" та порошку керобу на тепломасообмінні і технологічні процеси під час випікання бісквітних напівфабрикатів / О. Л. Романовська, Н. П. Форостяна, С. В. Баглюк, М. В. Лазаренко // ScienceRise. - 2015. - № 12(2). - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_12%282%29__3
  Повний текст PDF - 703.625 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Романовська О.
  • Форостяна Н.
  • Баглюк С.
  • Лазаренко М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Романовська О. Л. Вплив борошна "здоров’я" та порошку керобу на тепломасообмінні і технологічні процеси під час випікання бісквітних напівфабрикатів / О. Л. Романовська, Н. П. Форостяна, С. В. Баглюк, М. В. Лазаренко // ScienceRise. - 2015. - № 12(2). - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_12(2)__3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Романовська Ольга Леонідівна (1978–) (технічні науки)
  • Форостяна Нінель Петрівна (педагогічні науки)
  • Лазаренко Максим Валентинович (юридичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського