Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Романовська О. Л. Вплив борошна "здоров’я" та порошку керобу на тепломасообмінні і технологічні процеси під час випікання бісквітних напівфабрикатів / О. Л. Романовська, Н. П. Форостяна, С. В. Баглюк, М. В. Лазаренко // ScienceRise. - 2015. - № 12(2). - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_12%282%29__3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Романовська О. Л. Вплив борошна "здоров’я" та порошку керобу на тепломасообмінні і технологічні процеси під час випікання бісквітних напівфабрикатів / О. Л. Романовська, Н. П. Форостяна, С. В. Баглюк, М. В. Лазаренко // ScienceRise. - 2015. - № 12(2). - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_12(2)__3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |