Наукова періодика України ScienceRise


Рзаева А. А. 
Общая характеристика микробиоты колбасных изделий производимая в условиях Азербайджана / А. А. Рзаева, М. С. Новрузова // ScienceRise. - 2015. - № 10(6). - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_10%286%29__10
  Повний текст PDF - 381.551 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рзаева А.
  • Новрузова М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рзаева А. А. Общая характеристика микробиоты колбасных изделий производимая в условиях Азербайджана / А. А. Рзаева, М. С. Новрузова // ScienceRise. - 2015. - № 10(6). - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_10(6)__10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського