Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Рзаева А. А. Общая характеристика микробиоты колбасных изделий производимая в условиях Азербайджана / А. А. Рзаева, М. С. Новрузова // ScienceRise. - 2015. - № 10(6). - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_10%286%29__10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Рзаева А. А. Общая характеристика микробиоты колбасных изделий производимая в условиях Азербайджана / А. А. Рзаева, М. С. Новрузова // ScienceRise. - 2015. - № 10(6). - С. 43-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2015_10(6)__10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |