Наукова періодика України ScienceRise


Літвінова І. О. 
Дослідження впливу комплексної добавки "Мальтовин" на функціональні властивості заморожених м'ясних напівфабрикатів / І. О. Літвінова, О. М. Савінок // ScienceRise. - 2014. - № 5(2). - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2014_5%282%29__12
  Повний текст PDF - 791.026 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Літвінова І.
  • Савінок О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Літвінова І. О. Дослідження впливу комплексної добавки "Мальтовин" на функціональні властивості заморожених м'ясних напівфабрикатів / І. О. Літвінова, О. М. Савінок // ScienceRise. - 2014. - № 5(2). - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2014_5(2)__12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Літвінова Ірина Олександрівна (медичні науки)
  • Літвінова Інна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського