Наукова періодика України | ScienceRise | ||
Літвінова І. О. Дослідження впливу комплексної добавки "Мальтовин" на функціональні властивості заморожених м'ясних напівфабрикатів / І. О. Літвінова, О. М. Савінок // ScienceRise. - 2014. - № 5(2). - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2014_5%282%29__12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Літвінова І. О. Дослідження впливу комплексної добавки "Мальтовин" на функціональні властивості заморожених м'ясних напівфабрикатів / І. О. Літвінова, О. М. Савінок // ScienceRise. - 2014. - № 5(2). - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/texc_2014_5(2)__12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |