Наукова періодика України | Техніка, енергетика, транспорт АПК | ||
Токар А. Ю. Вплив способу оброблення баклажанів на якість закусочних консервів з них / А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 2. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_2_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Токар А. Ю. Вплив способу оброблення баклажанів на якість закусочних консервів з них / А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 2. - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_2_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |