Тищенко В. І. 
Функціонально-технологічні властивості м`ясо-рибних фаршів / В. І. Тищенко // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 1. - С. 140-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_1_29
  Повний текст PDF - 184.513 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тищенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тищенко В. І. Функціонально-технологічні властивості м`ясо-рибних фаршів / В. І. Тищенко // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 1. - С. 140-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_1_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тищенко Василь Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського