Наукова періодика України Техніка, енергетика, транспорт АПК


Божко Н. В. 
Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, І. С. Шалда // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 1. - С. 66-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_1_14
  Повний текст PDF - 181.952 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Божко Н.
  • Пасічний В.
  • Шалда І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, І. С. Шалда // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 1. - С. 66-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_1_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського