Наукова періодика України | Техніка, енергетика, транспорт АПК | ||
Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, І. С. Шалда // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 1. - С. 66-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_1_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, І. С. Шалда // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2017. - № 1. - С. 66-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2017_1_14.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |