Наукова періодика України | Техніка, енергетика, транспорт АПК | ||
Подковко О. А. Дослідження технологічно-функціональних характеристик порошків із червоного столового буряка для застосування у складі масляної пасти / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2015. - № 2. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2015_2_14 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Подковко О. А. Дослідження технологічно-функціональних характеристик порошків із червоного столового буряка для застосування у складі масляної пасти / О. А. Подковко, Т. О. Рашевська // Техніка, енергетика, транспорт АПК. - 2015. - № 2. - С. 62-66. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tetapk_2015_2_14. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |