Наукова періодика України Теоретична і дидактична філологія


Мельник О. Ф. 
Критерії, показники та рівні сформованості професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції / О. Ф. Мельник // Теоретична і дидактична філологія. Серія : Педагогіка. - 2017. - Вип. 24. - С. 111-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tdf_2017_24_15
  Повний текст PDF - 357.69 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельник О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельник О. Ф. Критерії, показники та рівні сформованості професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції / О. Ф. Мельник // Теоретична і дидактична філологія. Серія : Педагогіка. - 2017. - Вип. 24. - С. 111-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tdf_2017_24_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мельник Оксана Федорівна (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського