Наукова періодика України | Теоретична і дидактична філологія | ||
Мельник О. Ф. Критерії, показники та рівні сформованості професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції / О. Ф. Мельник // Теоретична і дидактична філологія. Серія : Педагогіка. - 2017. - Вип. 24. - С. 111-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tdf_2017_24_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мельник О. Ф. Критерії, показники та рівні сформованості професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції / О. Ф. Мельник // Теоретична і дидактична філологія. Серія : Педагогіка. - 2017. - Вип. 24. - С. 111-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tdf_2017_24_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |