Наукова періодика України | Свинарство | ||
Ремізова Ю. О. Запровадження системи НАССР, як бізнес-інструмент гарантування безпечності харчових продуктів / Ю. О. Ремізова // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 279-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_42 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ремізова Ю. О. Запровадження системи НАССР, як бізнес-інструмент гарантування безпечності харчових продуктів / Ю. О. Ремізова // Свинарство. - 2019. - Вип. 73. - С. 279-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/svun_2019_73_42.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |